dissabte, 18 de maig del 2013

Quan l'amateurisme dóna lliçons

Hi ha un munt d'històries en el món de l'esport amateur que reflecteixen una dedicació abnegada, per amor a l'art, per a fer possible que nens i nenes, joves i afeccionats comparteixin una part del seu temps al voltant de la pràctica d'un esport. És un temps arrabassat a les hores d'estudi o de treball, encabit com bonament es pot entre el temps del que cadascú disposa lliurement. I comporta dedicació, esforç i sacrificis; pràcticament sense recompenses econòmiques, només pel plaer i la satisfacció que et dóna aquesta dedicació. 
Per això, amb tots aquests condicionants, resulten molt meritòries petites gestes que passen pràcticament desapercebudes entre el ressò mediàtic que genera el món de l'esport. 
Som en unes dates que acumulen finals de campionat en moltes categories i avui, un petit i modestíssim club de la nostra comarca, el C.B. Vilatorrada, en la categoria de sots-21, l'ha tancat amb un balanç de 30 victòries sobre 30 partits disputats. Un balanç brillant que reflecteix la feina ben feta i l'ambició de trobar-se amb els amics, disputar el partit del cap de setmana i jugar bé a bàsquet. Sembla poc, però és molt, perquè l'esport ha de ser això, una ocasió per a passar-t'ho bé i créixer com a persona des de l'esforç, el treball i l'afany de superació personal. 
Felicitats i la meva enhorabona a tots els qui ho han fet possible. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada