dimarts, 13 d’agost de 2013

Els dies de la ciutat més buida

La setmana de la Mare de Déu d'agost concentra els dies en que la ciutat roman més buida. Més gent de vacances fora de la ciutat, més comerços i negocis tancats per vacances, menys trànsit, més facilitats per aparcar,... 
Tothom aprofita aquests dies morts entremig dels ponts que dibuixa la festivitat en el calendari i l'ambient es va allunyant del brogit habitual, impregnant-se de calma i silencis que dibuixen un paisatge de relaxament i serenor. 
Els diaris han de fer esforços per omplir-se i es lliuren a informacions menors o en sobredimensionen d'altres, les tertúlies de la ràdio compten amb tertulians de temporada en comptes dels habituals, la televisió s'omple de reposicions i passis de pel·lícules vistes un munt de vegades, i la programació entra en un impasse que només trenquen els grans esdeveniments esportius. Està comprovat que el 15 d'agost és el dia de menys consum televisiu de l'any i és que és temps de festes majors i dies de canvi de torn. 
Tot funciona a mig gas i convida a gaudir de la pau d'aquests darrers dies de les vacances, com si es volgués demostrar que el millor que es pot fer és Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada