dimarts, 21 de juny del 2011

LIJ - Aquest gos és tot un jardiner!

Lolita Boch; Ester Garcia (il·lustradora)
Aquest gos és tot un jardiner!
63 pp.
Barcelona: Animallibres, 2010
Col·lecció La formiga, 26
ISBN: 978-84-96726-86-4
PVP: 7,80€


Aquest gos és tot un jardiner! és una original narració que ens presenta un gos amb unes curioses habilitats per a la jardineria que els qui l'envolten no són capaços de veure ni valorar. La història va progressant amb els esforços del gos per demostrar la seva vàlua, ser reconegut i poder-se dedicar plenament al que més li agrada. La història, malgrat alguns entrebancs pels que passa el protagonista i com no podia ser d'altra manera, té final feliç, i permet establir alguns paral·lelismes amb el món dels humans quan són contrariats en la seva vocació. No sé si aquesta era la voluntat de l'autora, però és una reflexió que permet l'anècdota de la que parteix aquesta història.
Els humans ens caracteritzem sovint per la nostra tenacitat i lluitem per tot allò que és important per a nosaltres. És el que ens fa assolir objectius i progressar a tots els nivells; com el gos d'aquesta història.
El llibre compta amb un destacat treball d'il·lustració que omple de color i imatges clares i expressives cadascuna de les seves pàgines, donant un eficaç suport al que s'hi narra.
Una amena, divertida i suggeridora  narració que resulta ben recomanable per a nens i nenes a partir de 6 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada