dimecres, 13 de juliol del 2011

Els micròfons tancats els obre el diable

L'inefable President del Congrés, Pepe Bono, sembla que ahir va tenir un mal dia. Cansat, atabalat, confonent CiU amb el Grupo Catalán de Izquierdas (!?). En què estaria pensant? I després, humanitzant-se i dient ben baixet "Estoy ya hasta los huevos. Estoy trastornao."



Com sol ser habitual en aquests casos, ell no comptava amb que això seria escoltat per ningú més. Però, ai las, els micròfons estaven oberts, s'estava enregistrant i a hores d'ara ja ho sap tothom. No sé si n'hi ha per riure o per plorar. L'anècdota, amb unes bones dosis d'incorrecció política, humanitza el personatge, l'acosta al que tots podem experimentar un dia o altre; però també dóna una imatge més decaiguda de la política en un moment molt delicat. 
De vegades fa la sensació que la política espanyola és un joc dels disbarats. Avui també s'ha fet públic que Madrid demanarà de nou els Jocs Olímpics per al 2020, quan fa un dies la Presidenta de la Comunidad de Madrid, Esperanza Aguirre li confessava a l'alcalde Alberto Ruiz-Gallardón (també a micròfon tancat) que "No tenemos ni un puto duro." 
Un nou despropòsit. I van....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada