dijous, 3 de gener del 2019

LIJ - Hola! Dinosaures, de Fabien Ockto Lambert

Fabien Ockto Lambert
Hola! Dinosaures
Barcelona: Animallibres, 2018
14 pp
Col·lecció La biblioteca dels ratolins
ISBN: 978-84-16844-87-6
PVP: 14,95€

L'èxit de la saga de pel·lícules de Juràssic Park va popularitzar el món dels dinosaures i el de la recerca científica. Estic segur que devem més d'una vocació científica al que plantejava el llibre de Michael Crichton i la posterior pel·lícula de
Steven Spielberg. L'escola tampoc va poder restar al marge del fenomen i  va haver de donar resposta als interessos de molts nens i nenes. Es van desenvolupar molts projectes de treball sobre aquest món i era i és una necessitat comptar amb bons materials didàctics que donessin resposta a les seves inquietuds.

Hola! Dinosaures és un llibre de coneixements amè i rigorós en forma d'àlbum il·lustrat que dóna resposta al que abans plantejava. 
M'ha sorprès gratament l'encert de la proposta, que compta amb l'assessorament de l'expert científic, geòleg i paleontòleg Jean Michel Bragard. Fa entenedor un món del que només hem descobert restes fòssils, el situa en el temps, el connecta constantment amb referents actuals, el fa abastable i atractiu. Està molt ben il·lustrat i compta amb elements interactius que en complementen el contingut. 
Pot ser consultat per infants a partir de 5-6 anys, però estic segur que qualsevol adult descobrirà coses que no sabia. 
Una eina imprescindible per a l'escola, que omple un buit, i per a qualsevol nen o nena interessat en aquest món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada