diumenge, 20 d’abril del 2014

Fenòmens virals

La fortalesa d'Internet a les nostres vides posa periòdicament de moda allò que s'ha definit com a fenòmens virals. Són continguts, generalment vídeos, que en poc temps s'escampen ràpidament a través de la xarxa i són coneguts per persones de qualsevol racó de món. 
El fenomen viral és un premi a l'originalitat i la creativitat, a la capacitat de sorprendre amb quelcom diferent. I Internet és ara com ara la manera més ràpida i contundent de difondre-la. 
Poden estar contaminats per la moda o poden ser objecte de subtils campanyes publicitàries, però quan tenen èxit de debò és perquè connecten amb la gent, que s'hi sent reflectida o emocionada per quelcom que reconeix. 
Us presento un dels darrers, creat pel fotògraf holandès Frans Hofmeester, que ha gravat durant 14 anys, setmana rere setmana, imatges de la seva filla i n'ha fet un muntatge on ha condensat en quatre minuts tota aquesta etapa de la seva vida: 



I pregunto: a quin pare o a quina mare no li vénen al cap, en veure'l, els records de la creixença d'un fill, les emocions d'una etapa inoblidable? Genial!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada