diumenge, 14 de març del 2010

LIJ - El retall

Stéphane Servant; Cécile Bonbon (il·)
El retall
Barcelona: Ed. Intermón Oxfam, 2009 
ISBN: 978-84-8452-559-2 



El retall és un àlbum il·lustat adreçat a primers lectors que proposa una mirada original i creativa sobre la realitat. En Bobo, un elefant, troba un retall de roba que per a ell és una gorra. Van arribant diferents animals i aquest mateix retall serveix de capa, faldilla, bufanda i manta. 
Un plantejament que connectarà amb el món dels més petits on el joc és una activitat plena d'experimentació i descoberta que obre les portes del coneixement. 
El final, ple d'humor, uneix els protagonistes (que moments abans s'havien discutit i barallat pel retall) en la resposta davant un element sorpresa força divertit.
L'àlbum destaca també per l'originalitat de les seves il·lustracions, on ens trobem amb que els diferents protagonistes de la història han estat creats a partir de divers material tèxtil, obtenint unes composicions riques en textures que resulten d'una original vistositat.
Un àlbum senzill però alhora original, amb tocs d'humor, que farà passar una bona estona a nens i nenes a partir de 4-5 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada