dimarts, 8 d’octubre del 2019

LIJ - Un somni fet realitat, d'Olivier Tallec

Olivier Tallec
(traducció de Teresa Broseta i adaptació lingüística de Tina Vallès)
Un somni fet realitat
Barcelona: Animallibres, 2019
Col·lecció Àlbums Il·lustrats, 57
24 pp.
ISBN: 978-84-17599-32-4
PVP: 15,95€


Olivier Tallec, de qui vaig comentar anteriorment l'original i enigmàtic àlbum FELIU rei de les ovelles ens porta en aquesta ocasió un nou àlbum que tracta el tema de les mascotes: Un somni fet realitat
És la història d'un nen al que un dia li regalen el gos que tant havia demanat. Li hagués agradat triar-lo, però està content i delerós de cuidar-lo i fer-se'l seu. De mica en mica, però, anirà descobrint que malgrat les moltes atencions que li dedica viure com el gos d'algú potser no és tant agradable com es podria pensar. Perquè.... t'agradaria menjar sempre el mateix pinso? O que et llencin un pal i te'l facin anar a buscar? Al principi pot ser divertit, però t'acaba cansant. I si a tu t'avorreix, possiblement al gos també.
Crec que és un àlbum que ajuda a empatitzar amb les nostres mascotes i a reflexionar sobre les condicions del seu benestar.
Ho fa amb tendresa, un punt d'humor i el personalíssim estil il·lustratiu del seu autor; amb la particularitat de ser un àlbum que es llegeix apaïsat passant els fulls cap amunt.
Per a nens i nenes a partir de 4-5 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada